Project Description

  • Pinhal Course Golf Vilamoura Golfbutikken golfbane Algarve
  • Laguna Course Golf Vilamoura Golfbutikken
  • Millenium Course Vilamoura Golf Golfbutikken golfbane Algarve
  • The Lake Resort Spa Golf Vilamoura Golfbutikken hotell

Bli med til Vilamoura og vær med på vår populære Portugal Challenge! Vilamoura er Algarvekystens golfperle, med mengder av bra golfbaner innen kort avstand fra hotellet. Du bor på luksushotellet The Lake Resort, lokalisert like i nærheten av den koselige havnen i Vilamoura hvor du finner et bra utvalg av restauranter og barer. På denne reisen kan du nyte fine golfbaner og ikke minst god portugisisk mat og drikke.

Hotell The Lake Spa Resort

The Lake Resort Vilamoura

Bo på flotte The Lake Spa Resort som ligger ved havnen med gangavstand til alt som skjer på kvelden i Vilamoura. Mengder av restauranter, barer og Vilamoura Casino hvis det er ønskelig å spille litt annet etter golfrunden. Dette er noe for deg som liker litt ekstra bra hotell og golfbaner på din ferie.

Golfbaner

Pinhal Course Vilamoura Algarve Golf Golfbane Golfbutikken

Pinhal Course, Laguna Course & Millennium Course 

Her er det baner som passer alle kategorier golfere! Fem greenfees på ulike toppbaner. De koselige banene Pinhal og Millenium pluss den mer åpne Laguna. Her finnes det noe for enhver smak. Dette er baner som alle holder høy standard, så her er det bare å nyte god golf i flott natur!