Project Description

  • golfbutikken golfreiser quinta da ria golfbane algarve
  • golfbutikken golfreiser golfbane quinta da ria algarve portugal
  • golfbutikken golfreiser robinson club quinta da ria hotell
  • golfbutikken golfreiser quinta da cima algarve portugal

All inclusive på Algarvekysten! Robinson Club ligger øst på Algarves imponerende kyst, i nesten urørt natur. Hotellet ligger idyllisk mellom to av Portugals beste og mest morsomme golfbaner; 18-hulls banene Quinta Da Ria og Quinta Da Cima. Robinson Club er ikke bare et paradis for golferen, det finnes også 4 tennisbaner, beachvolley baner, spa etc. Hotellet har også en fantastisk utsikt over Atlanterkysten!

Vi har lagt opp til at alle kan spille 5 runder i løpet av en uke. Banene varierer mellom links og parkbane.

Til Faro flyplass er det ca. 45 km. Det er kun 16 km fra den spanske grensen fra Vila Real de Santo Antonios marina.

Hotell Robinson Club

Et femstjerners hotell med en flott beliggenhet på golfbanen Quinta Da Ria og Quinta Da Cima.  Robinson Club er et meget flott hotell med en koselig atmosfære. Hit reiser du for golfen og en avslappende ferie, dette er en meget koselig plass!

golfbutikken golfreiser robinson club quinta da ria hotell algarve portugal

Golfbaner

Quinta Da Ria & Quinta Da Cima

Arkitekt R. Rocquemore klarte å bevare den naturlige opplevelsen av denne flotte plass og dra nytte av et vakkert naturområde (Rio Formosa naturreservat), som allerede har blitt beskrevet av erfarne golfere som den mest fantastiske golfbanen i regionen. Fem innsjøer var strategisk bygget for å skape naturlige hindringer i spillet, men også å gi vanning og vedlikehold av banen og naturen. Tusenvis av carob trær, oliven og mandeltrær bidrar til en flott naturopplevelse mens du spiller denne banen.

Quinta Da Cima er søster banen og har flere utfordringer;  brede fairways, godt plassert bunkere og vannhinder som krever kloke køllevalg. Begge banene passer for alle kategorier golfere.

golfbutikken golfreiser golfbane quinta da cima algarve portugal