Custom Fitting

/Custom Fitting
Custom Fitting 2018-10-09T10:59:59+02:00

Spesial Tilpasning/Custom Fitting

Du er ikke akkurat som andre golfere. Derfor skal du ikke ha samme golfutstyr som andre golfere. Du skal naturligvis ha køller og et sett som er tilpasset til akkurat din fysikk, din sving og ditt spill. Og det gjelder uansett hvilken handicap du har. Nedenfor ser du hvordan vi gjør det – en Custom Fitting Lesson.

En Custom Fitting Lesson utføres av en av våre proer på en Driving Range. Det er din pro som gjør de avgjørende bedømmelsene, basert på kunnskap og lang erfaring. Slik arbeider vi på Ola Axelssons Golfskole, i tre trinn:

  1. Hva vil du oppnå? Du og din pro i Ola Axelssons Golfskole, begynner med å snakke om hva du vil med golfspillet – økt lengde, rettere slag, høyere presisjon, lavere handicap, jevnere score, osv. Kanskje du vil prøve enkelte køller, et nytt jernsett, nærspillskøller eller hele settet.
  2. Hvordan slår du? Først ser proen på hva du har i bagen din, og deretter skal du stille deg ved ballen slik at proen ser hvordan din slagstilling er. Du blir målt for å kunne få et utgangspunkt til skaftlengde. Deretter kan du slå et antall baller slik at proen ser din sving, svingsporet og hvordan du kommer til ballen. Vår launch monitor, Flight Scope gir ytterligere informasjon om køllehastighet, ballhastighet, utgangsvinkel, spinn, carry, rull, osv. Med tape på sålen ser man om køllenes lie må endres, og med tape på trefflaten vises ditt treffbilde etter et antall slag.
  3. Hva slår du best med? Med all denne informasjonen i kombinasjon med erfaring og blikk for svingen kan proen din velge ut et antall testkøller som har riktige spesifikasjoner, dvs. lengde, køllehode, lie, loft, vekt, skaftflex, flexpunkt, grep. Du kan slå med dem, kikke på ball-banen og snakke om hvordan det føles. Din feedback gir, sammen med nye måle-data, svaret på hvordan køllene dine skal være bygd opp. Dermed får du de beste forutsetningene for å spille som du vil og du får det mer gøy på golfbanen. Neste spørsmål er set composition, dvs. hvilke køller du skal ha i bagen. Hvilket jern (eller snarere hvilket loft) er det lengste som du spiller sikkert med? Skal du ha fairwaywoods? En eller flere hybrider? Hvor mange wedger skal du ha, og hvilke loft? Det er mye som skal testes og diskuteres, men hver kølle i bagen skal jo føles som en favorittkølle. Og når dere allikevel er i gang, så kan det være lurt å kikke på putteren din…

Hvorfor Custom Fitting Lesson?

En dårlig sving vinner alltid over en god kølle. Man kan gjøre veldig mye med Custom Fitting for å forbedre resultatet av slaget, men noen ganger må man bestemme seg for hva som er mest effektivt; å kompensere brister i svingen eller å forbedre svingen. Og den eneste som har kunnskap og erfaring nok til å gjøre en slik vurdering er din pro. Vi kaller det Custom Fitting Lesson fordi det både er Custom Fitting og undervisning. Målet er at du skal få det best mulige resultatet av svingen og utstyret ditt – slik at du kan prestere maks og samtidig ha det mer gøy på banen. Bestill din Custom Fitting Lesson allerede i dag!

Custom Fitting

Trinn 1 av 2

  • NB!

    Du vil motta en bekreftelse på innsendt skjema per e-post innen få minutter.
    Fyll inn alle felter merket med *

    Fyll inn informasjonen under

Pris

50 min. 600,-