Algarve, Amendoeira Golf Resort

//Algarve, Amendoeira Golf Resort – Fra 8 250 kr
Algarve, Amendoeira Golf Resort – Fra 8 250 kr 2021-09-08T15:38:42+02:00

Project Description

  • Oceanico Amendoeira Faldo golfbutikken golfreiser golf golfbane algarve
  • Oceanico Amendoeira Faldo golfbutikken golfreiser algarve
  • golfbutikken golfreiser amendoeira golf resort algarve
  • golfbutikken golfreiser oceanico amendoeira academy golf resort golfbane
Amendoeira Golf Resort – Algarve´s fineste feriested for golfelskere, sportsentusiaster og familier! Resortet er perfekt for golfreiser hvor det ligger i landskapte hager ved siden av de to fantastiske golfbanene: Oceanico Faldo Course og Oceanico O´Conner Jnr. Course som oversees av det fantastiske Amendoeira klubbhuset.

Amendoeira Golf Resort

golfbutikken golfreiser amendoeira golf resort algarve

Amendoeira Golf Resort er et prisvinnende resort, som er perfekt for golf- og/eller familie-ferier. Ligger sentralt plassert i Algarve, 35 minutter fra Faro flyplass. Resortet tilbyr en blanding av høye krav til moderne leiligheter og villaer med eksepsjonell interiørdesign og utmerkede fasiliteter.
Leilighetene kompletteres med felles svømmebasseng og barnebasseng, og alle villaene har sine egne private svømmebassenger.

Golfbane

Oceanico Amendoeira Faldo golfbutikken golfreiser golf golfbane algarve

Oceanico Amendoeira Faldo & Oceanico Amendoeira O´Connor Jnr

Amendoeira klubbhuset er Europa´s mest luksuriøse klubbhus, som har romslige garderober med salongområder og en vel utstyrt proshop.

Oceanico Amendoeira Faldo er designet av Sir Nick Faldo med strategisk spill i tankene, krever denne mesterskapsbanen omhyggelig posisjonering for bra score. Nick sa: «Dette var et veldig spennende prosjekt, som ga meg en flott mulighet til å utnytte min lidenskap for design på samme måte som jeg utnyttet min lidenskap for å spille. Du har en fantastisk utsikt, vakkert bølgende land og når du har naturlig terreng som dette , det er veldig morsomt å jobbe med. «»Jeg liker at banene mine skal være utfordrende for den som spiller dem. Det kan være lette hull på noen steder, men de er en utfordring fordi du må tenke på dem, og det er det jeg følger etter. Det beste komplimentet du kan få i designvirksomheten er når spillerne kommer av banen og sier «wow, det var en utfordring,» og det er bare det jeg planla på Amendoeira Golf Resort. »

Par 72

Oceanico Amendoeira O´Connor Jnr. er designet av Christy O´Connor Jnr. Dette er en bane som utnytter det å være lokalisert i en fruktbar dal, da dens ulike vannhindre, både innsjøer og vassdrag er spredt gjennom hele banen. Dette fører til at det kreves nøyaktighet og er en test for alle golfere. Den rike overflaten har blitt dyktig anlagt og plantet med modne palmer, som gir en frodig, dekorativ omgivelser som en omfattende oase.

Par 72

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter i leilighet, 1 soverom med frokost på Amendoeira Golf Resort
• 6-7 greenfee med unlimited Golf (Oceanico Amendoeira GC, 36 hull & en 9 hulls par 3 bane)
• Golfbil (2 personer per bil) eller tralle alle golfdager
• Fri bruk av Driving Range
• Shuttlebuss inne på resorten

Tilgjengelige og variable tillegg

Egen leilighet med 1 soverom: 4 300,-
Transfer: 690,-
Fly

Pris

I perioden 1. nov 2018 - 30. juni 2019 og 1. sept - 31 okt 2019:


Pris person i leilighet med 1 soverom (2 personer i leilighet):
9 950 kr


Pris person i leilighet med 2 soverom (4 personer i leilighet):
8 250 kr