Algarve, Gramacho Hotel & Residences

/, Portugal - Algarve, Valgfri reisedato/Algarve, Gramacho Hotel & Residences – Fra 6 590 kr
Algarve, Gramacho Hotel & Residences – Fra 6 590 kr 2018-08-11T13:33:44+00:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser garmacho pestana golf resort
  • golfbutikken golfreiser vale da pinta golf
  • golfbutikken golfreiser gramacho pestana golf resort algarve portugal
Hva med en golfreise til det nyeste golf resortet i Algarve? Nemlig Gramacho Hotel & Residences!
Her får du et nytt og moderne hotell kombinert med to fantastiske golfbaner. Du spiller så mye du vil på de unike banene Gramacho og Vale da Pinta.

Gramacho Hotel & Residences

Golfbutikken golfreiser garmacho pestana golf resort

Gramacho Hotel & Residences er et leilighetshotel med 23 hotellrom, 13 balkong studioer, 14 balkong leiligheter med 1 soverom og 7 balkong leiligheter med 2 soverom. Det går en shuttlebuss på området, som tar deg dit du måtte ønske.

Golfbaner

golfbutikken golfreiser gramacho pestana golf resort algarve portugal

Gramacho

Det unike designet på Gramacho golfbanen er designet av Ronald Fream og Nick Price. Banen har 18 hull og 27 greener, pluss mange forskjellige teepunkter, hvor spillerne kan nyte samme banen gang på gang, men alltid med litt forskjellige utfordringer. Gramacho regnes som en mesterskapsbane som har hatt Portugal Ladies Open flere ganger. Bortsett fra det fantastiske golfdesignet har det tradisjonelle landskapet blitt innlemmet, ved å benytte naturstein, historiske steinmurer og gamle eksisterende trær med kunstneriske skulpturerte innsjøer og bunkere. Effekten er en fantastisk reise gjennom landsbygda.

Par 72

Vale da Pinta

Vale da Pinta har vært vert for European Senior Tour Qualifying Final hele 8 ganger. Den er anerkjent ikke bare for spillbarheten og den utfordrende layouten, men også for dens fremragende nivåer av skjønnhet og glede. Banen er designet at den berømte amerikanske golfbane arkitekten Ronald Fream, og den har oppnådd sin plass som en av de best utformende golfbanene i Algarve og Europa. Fairwayene av Bermuda gress, strategisk plasserte bunkere og greener kledd i Pen Cross Bent gress, dette er Vale da Pinta. For å ikke nevne de ornamentale innsjøene i det rullende terrenget som har både karob, fiken, mandel og oliventrær, til og med et oliventre som er over 1200 år gammel!

Par 71

Detaljer

Reisedato

I perioden 1. november 2018 - 15. september 2019

Inkludert i reisen

  • 7 netter på Gramacho Hotel & Residences dbl rom (u/frokost)
  • Unlimited golf på Gramacho og Vale da Pinta

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 2 650,-
Frokost: 650,-
Transfer: 690,-
Fly

Pris

6 590 kr

Ta kontakt for pris i andre perioder!