Algarve, Onyria Palmares

/, Portugal - Algarve, Valgfri reisedato/Algarve, Onyria Palmares – Fra 8 880 kr
Algarve, Onyria Palmares – Fra 8 880 kr 2019-08-28T09:43:59+00:00

Project Description

Lyst å bo på et femstjerners Resort med golfbanen rett på utsiden av hotellet? Da vil vi anbefale å sjekke ut akkurat denne golfreisen til Onyria Palmares i vakre Algarve! Onyria Palmares Beach & Golf Resort ligger harmonisk plassert mellom golfbanen og det majestetiske havet, som gir hvert øyeblikk en tilknytning til naturen. Onyria Palmares Golf er Europas nest største golfbane, og er en links og parkbane. Banen er beskrevet som et «varmere» Skottlnad.

Onyria Palmares Beach & Golf Resort

golfbutikken golfreiser onyria palmares beach golf resort algarve

Femstjerners hotellet Onyria Palmares Beach & Golf Resort er lokalisert i Algarve. Harmonisk integrert mellom greenen på golfbanen og det blå majestetiske havet, som gir hvert øyeblikk en tilknytning til naturen. På dette stedet ble det gitt oppmerksomhet til den minste detalj for å bringe roen og avslapningen som det ytre miljøet overfører til komforten og originaliteten. Hotellet er lokalisert mellom Hull 27 og Driving Rangen, og bare 700 meter fra stranden, gir det muligheten til en svømmetur i havet, en runde golf eller bare bli og nyte det unike landskapet. Alle rommene er innredet i myke farger og med romslige balkonger designet for å ramme inn panoramautsikten over den fascinerende Lagos-bukten og den lange stranden i Meia Praia. Golfentusiaster kan nyte live golf fra balkongen på rommet sitt.

Golfbane

golfbutikken golfreiser golfbane onyria palmares algarve

Onyria Palmares Golf

Robert Trent Jones II har utformet Europas nest største golfbane, Onyria Palmares Golf, innenfor det naturlige amfiteateret i Lagos-bukta. Dette er en 27-hulls golfbane med en fantastisk naturlig skjønnhets om er en glede å oppleve. Banen ble designet med det høyeste nivået av internasjonal turneringsgolf i tankene, samt en hyggelig golfopplevelse for både medlemmer og turister. Onyria Palmares Golf består av tre ni hulls løkker som kan spilles i hvilken som helst rekkefølge. Hver løkke, Alvor, Lagos og Praia, har sin egen karakter og atmosfære.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter i dbl rom Onyria Palmares Beach & Golf Resort***** med frokost
• 5 greenfee på Onyria Palmares, 27 hulls bane

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 2 800,-
Transfer: 920,-
Fly

Pris

1. november 2019 - 30. april 2020
8 880 kr