Algarve, Vale do Lobo

Algarve, Vale do Lobo – Fra 7 560 kr 2019-08-03T14:40:12+00:00

Project Description

  • Vale Do Lobo Golf Course Ocean Royal Algarve Golfbutikken Golfbane
  • Vale Do Lobo Algarve Golf Course Golfbutikken golfbane
  • Royal Course Golf Vale Do Lobo Golfbutikken golfbane
  • Vale Do Lobo Algarve Golfbutikken

En klassisk golfreise til Algarvekysten, krydret med ekstra flotte baner! Her spiller du på noen av de beste banene i Algarve, i klassiske Vale do Lobo.

Du bor på Vale do Lobo Golf Resort som ligger ca. 15 min fra Faro flyplass. Koselige leiligheter med alt det du trenger for en vellykket golfreise. Korte avstander til golfbane og restauranter. Spill på noen av Portugals aller beste baner som passer for alle kategorier golfere. Dette er en klassiker som er like populær år etter år, denne gangen krydret med ekstra flotte golfbaner og boende i leilighet på golfresorten Vale do Lobo.

Du kan nyte fine golfbaner og ikke minst, god portugisisk mat og drikke. På kveldstid finner du mange restauranter, barer og nattklubber i området rundt Vale do Lobo og Quinta do Lago.

Hotell Vale do Lobo Apartments

Vale Do Lobo Royal Course Golf Algarve

Bo på Vale do Lobo Resort som ligger noen få kilometer unna Almancil. Det er flere restauranter og barer i Quinta do Lago området eller hvorfor ikke besøke Vilamoura Casino hvis det er ønskelig å spille litt annet etter golfrunden. Vale do Lobo ligger ca. 15-20 min unna Vilamoura.  Eller besøk noen av de lokale gode restaurantene, f.eks Monica’s, Gourmet Natural.

De moderne fasilitetene på Vale do Lobo Golf Resort og den personlige servicen gjør hele forskjellen hvis du kommer for en ferie i Quinta do Lago området. Tilbring ettermiddagen ved stranden og benytt anledningen til å smake på fantastiske snacks som smaker av sommer mens du soler deg i en lenestol. Her kan du nyte din ferie!

Dette er noe for deg som liker litt ekstra bra baner på din ferie!

Golfbaner

Vale Do Lobo Algarve Golf Ocean Royal

Vale do Lobo Royal Course & Vale do Lobo Ocean Course

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

  • 7 netter del i 1 soveroms leilighet
  • 5 greenfee (3 x Vale do Lobo Ocean Course & 2 x Vale Do Lobo Royal Course)
  • Transfer flyplass – hotell t/r

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 2 200,-
Fly
Frokost i klubbhus: 1 050,-

Pris

1. November 2019 - 31. Mars 2020:
7 560 kr