Belek, Cornelia Deluxe Resort

Belek, Cornelia Deluxe Resort – Fra 5 990 kr 2019-06-13T15:58:03+00:00

Project Description

  • Faldo Course Belek Golf Cornelia Resort Golfbutikken golfbane
  • Cornelia De Luxe Resort Golf Belek Golfbutikken
  • Cornelia Golf Club Faldo Course Belek Golfbutikken golfbane
  • Faldo Course Cornelia Golf Belek Golfbutikken

I det lille området Belek finner du Tyrkias aller beste muligheter for golf. Med suverene golfbaner og resorter får du en opplevelse utenom det vanlige. Ingen andre steder i Europa finner du så mange muligheter på et så konsentrert område. Belek har 14 mesterskapsbaner, alle av høyeste klasse med utfordringer for golfspillere på alle nivåer, og designet er av så kompetente personer som for eksempel Nick Faldo, Colin Montgomerie, Pete Dye, Philip Spogárd og Hawtree. I tillegg er hotellutvalget av ypperste klasse, på denne reisen er det Cornelia Deluxe Resort.. Har du ikke prøvd Belek enda er tiden inne nå!

Hotell Cornelia Deluxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Belek Golf

Et flott golfhotell av høy standard, med spa og egen strand. Cornelia Deluxe Resort har noe å tilby for enhver smak. Hotellet ligger vakkert til utenfor Belek (4 km). Både for store og små hotellgjester vil dere her kunne nyte utvalget av aktiviteter, og det store bassengområdet. På hotellet finnes flere restauranter, barer og gratis trådløst internett i lobby. Underholdning som show og livemusikk.

Rommene: Enkle dobbeltrom i friske farger for opptil 3 personer. To separate senger eller en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng. Alle rom har telefon, teppebelagt gulv, satellitt-TV, minibar (fylles daglig) og balkong. Bad med badekar eller dusj, WC og hårføner.

Golfbaner

Faldo Course

Cornelia Golf Club Belek Faldo Course

Cornelia er Nick Faldos bidrag i Belek. Den består av tre 9 hulls sløyfer: King Course, Queen Course og Prince Course, som tilsammen danner tre forskjellige 18-hulls baner. Uansett hvilken første tee man teer opp på byttes en eventuell nervøsitet raskt ut med spent forventning. Cornelias golfbane er en fryd for øyet, en sann inspirasjon og med en passe vanskelighetsgrad, så alle kan klare å spille den. Vanskelighetsgraden velger man til dels selv, ettersom det finnes flere måter å spille mange av hullene på, samt flere tee steder. Dette var naturligvis Faldos hensikt. Signaturhullet er selvfølgelig hull nr. 7 på Prince Course: «Faldos Choice». Et lekkert par 4 hull som skiller klinten fra hveten. Følg doglegen med et sikkert jern, eller ta en sjanse med driveren og putt for eagle. Valget er ditt og den minste lille feil kommer til å koste deg dyrt, men satser du og vinner blir du rikelig belønnet, så der er klart risk/reward hull. Prince’ hull nr. 9 er et perfekt avslutningshull med vann på begge sider ved utslag og i innspillet opp mot klubbhuset, så de på terrassen kan også følge med på det hullet.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter, del i dbl. rom, all inclusive på Cornelia Deluxe Resort*****
• 3 greenfee på Cornelia Faldo Course
• Transfer flyplass – hotell t/r
• Transfer hotell – baner
• Gratis polett med baller på rangen per runde på Faldo

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 1050,-
Fly

Pris

28. okt - 20. nov 2019 og 21. feb - 24. april 2020:
7 970 kr
21. nov 2019 - 20. feb 2020 ( tillegg for nyttårsaften ):
5 990 kr

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60