Belek, Cornelia Diamond Resort

Belek, Cornelia Diamond Resort – Fra 6 360 kr 2018-05-03T12:01:49+00:00

Project Description

  • Faldo Course Belek Golf Cornelia Resort Golfbutikken golfbane
  • golfbutikken golfreiser cornelia diamond golf resort spa belek
  • Cornelia Golf Club Faldo Course Belek Golfbutikken golfbane
  • Faldo Course Cornelia Golf Belek Golfbutikken

Ved å bo på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa har du direkte tilgang til den fantastiske 27-hulls golfbanen Nick Faldo Course på Cornelia Golf Club. Resortet finner du i hjertet av Belek, og har også enkel tilgang til andre populære golfbaner i området. Resortet med sitt moderne interiør opplyst med levende farger, romslige og elegante rom og fristende innendørs- og utendørsbassenger gjør at du skal kunne nyte oppholdet ditt til det maksimale!

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

golfbutikken golfreiser cornelia diamond golf resort spa belek

På Cornelia Diamond Golf Resort & Spa finner du elegante rom som spenner fra standard til familierom, suiter og villaer for å fylle alles behov. Alle rommene er utstyrt med TV, telefon, internett-tilgang, safe, minibar, te og kaffe, hårføner, badekar og dusj, badekåpe og tøfler. I Diamond Restaurant serveres det frokost, lunsj og middag. For de som leter etter en bestemt smak, vil feriestedets A’la Carte-restauranter oppfylle forventningene. Med i all inclusive får du et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer med smaker for alle og enhver.  På Crassula Spa tilbys det luksuriøse tjenester for en unik spa-opplevelse. Her kan kroppen og sjelen di nyte avslappende behandlinger i det tradisjonelle tyrkiske badet, ulike typer badstuer, terapi og massasjerom, dampbad og tropiske boblebad.

Golfbaner

Faldo Course

Cornelia Golf Club Belek Faldo Course

Cornelia er Nick Faldos bidrag i Belek. Den består av tre 9 hulls sløyfer: King Course, Queen Course og Prince Course, som tilsammen danner tre forskjellige 18-hulls baner. Uansett hvilken første tee man teer opp på byttes en eventuell nervøsitet raskt ut med spent forventning. Cornelias golfbane er en fryd for øyet, en sann inspirasjon og med en passe vanskelighetsgrad, så alle kan klare å spille den. Vanskelighetsgraden velger man til dels selv, ettersom det finnes flere måter å spille mange av hullene på, samt flere tee steder. Dette var naturligvis Faldos hensikt. Signaturhullet er selvfølgelig hull nr. 7 på Prince Course: «Faldos Choice». Et lekkert par 4 hull som skiller klinten fra hveten. Følg doglegen med et sikkert jern, eller ta en sjanse med driveren og putt for eagle. Valget er ditt og den minste lille feil kommer til å koste deg dyrt, men satser du og vinner blir du rikelig belønnet, så der er klart risk/reward hull. Prince’ hull nr. 9 er et perfekt avslutningshull med vann på begge sider ved utslag og i innspillet opp mot klubbhuset, så de på terrassen kan også følge med på det hullet.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter, del i dbl. rom, all inclusive på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa*****
• Unlimited golf på Nick Faldo Course (*4 dager med greenfee bestilles på forhånd og de andre dagene bestilles på plass)
• Transfer flyplass – hotell t/r
• Transfer hotell – baner
• Gratis polett med baller på rangen per runde på Faldo
• Fri golfbil til gruppeleder

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 500,-
Fly

Pris

1. jan - 2. mars 2018:
6 360 kr


11. mars - 31. mars 2018 og 21. nov 2018 - 20. feb 2019:
7 330 kr


1. april - 30. april 2018:
7 990 kr


21. feb - 30. april 2019:
8 990 kr

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60