Belek, Sirene Golf & Spa Resort

Belek, Sirene Golf & Spa Resort 2022-08-23T14:23:41+02:00

Project Description

  • Sirene Belek Golf Hotell
  • Antalya Golf Club Sultan Pasha Course Golfbutikken golfbane
  • Pasha Golf Course Antalya Golfbutikken golfbane

Eksklusive Belek er for livsnytere som vil ha den optimale luksus og en behagelig ferie. Spiller du i tillegg golf skal du lete lenge for å finne et bedre tilrettelagt område for golfreiser. Her kan du få den optimale ferieluksus i naturskjønne omgivelser og spiller man golf finner du noen av Europas beste golfbaner på rekke og rad.

Her kan du nyte stillheten og beliggenheten ved havet. Omkranset av pinje- og eukalyptusskog ligger hele 14 golfbaner, hvor av flere har PGA status. Her holdes ofte golfturneringer på høyt nivå. Mellom golfbanene ligger førsteklasses hoteller og alle golfbaner er lett tilgjengelige uansett hvor du bor. Hotellene har beliggenhet ved sjøen og de fleste med private strender.

I Belek og den nærliggende byen Kadriye finnes et lite utvalg av butikker for shopping, noen restauranter, kaféer, minibanker og postkontor. Dog har alle hotellene all-inclusive og servicenivået er meget høyt. Du trenger sjelden bevege seg ut fra hotellet, bortsett fra når du skal ut på en golfbane.

Det er også lett å ta lokalbuss til alt Antalya har å tilby av shopping, kultur og fornøyelse. Byen Manavgat ligger kun ca. 30 km unna og er verdt et besøk. Her holdes et stort velkjent marked en gang i uken. Hit kommer kjøpmenn langveis fra for å tilby sine varer. Her finnes alt fra levende dyr og grønnsaker, til billige klær. Fra lufthavnen i Antalya er det en transfer på ca. 40 minutter til Belek.

Hotell Sirene Golf & Spa Resort

Sirene Golf Spa Resort Belek

Her har du alt innen rekkevidde. Hotellet ligger i hjertet av golfanlegget. Antalya Golf Club består av to 18 hulls baner, Pasha og Sultan. Her spiller du på meget gode baner!

Hotellet med moderne arkitektur og med en flott beliggenhet 2 min. unna golfbanen. Hotellet tilbyr fasiliteter som f.eks.a la carte restauranter, flere barer, diskotek, fitness- og spasenter, badstue, biljard og tennis (enkelte mot tillegg). Her arrangeres det underholdning flere dager i uken.

Et meget populært golfhotell med alt innenfor gangavstand!

Mulige aktiviteter

På forespørsel så kan det avtales aktiviteter og utflukter. Velg tyrkisk bad, strandtur til Pamukkale, båttur på Middelhavet eller bytur til Antalya.

Golfbaner

Sultan Golf Course Antalya

Antalya Golf Club med Pasha Course & Sultan Course

Å spille på en god golfbane er alltid en utfordring. Å spille på to er et rent privilegium. På Antalya Golf Club venter utfordringen på deg! Klubben består av de to 18-hulls banene; Pasha og Sultan.

Pasha er banen alle er glad i, generøse fairways og ikke altfor lang. Tricky greenområder gjør banen morsom og varierende. Det lurer dog noen hindringer på veien, så her må man tenke over sitt køllevalg før man drar på med driveren.

Sultan banen er anleggets perle, en mesterskapsbane med høy standard. Krever litt mer og har flere utfordringer i vannhinder som ligger å lurer midt i spillefeltet. En fantastisk fin bane som er en flott opplevelse for alle kategorier golfere.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter, del i dbl. rom, på Sirene Golf & Spa Resort***** med all Inclusive
• 5 greenfee 3x Pasha og 2x Sultan
• Transfer flyplass - hotell t/r
• Shuttle hotell - baner

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom. Ta kontakt for pristilbud på grupper
TBA kr
Fly
Ekstra greenfee

Pris

Ta kontakt for pristilbud på grupper
TBA kr

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass.