Belek, Sueno Deluxe Hotel

Belek, Sueno Deluxe Hotel – Fra 7 290kr 2019-06-13T16:48:52+00:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser pines dunes golf golfbane belek sueno
  • Pines Dunes Golf golfbutikken golfreiser sueno golfbane belek

I hjertet av Belek, finner du Sueno Deluxe Hotel med direkte tilgang til Sueno Golf Club, med sine to 18-hulls mesterskaps baner og enkelt tilgang til andre populære golfbaner i området.  Sueno Deluxe er det perfekte stedet for en komplett luksusferie med uendelige muligheter for å nyte dagene dine til det fulle!

Sueno Deluxe Hotel

golfbutikken golfreiser sueno belek deluxe hotel

Sueno Deluxe Hotel tilbyr sine gjester en overfold av luksus barer og restauranter som tilfredsstiller enhver gane. Det er mange solsenger å ta i bruk mens du har fridag eller etter en lang dag på golfbanen. Alle de forskjellige overnattingsmulighetene på Sueno Deluxe Hotel er luksuriøse og romslige. Mens noen av rommene er i hovedbygningen, har noen sine egne områder innenfor hotellområdet. De er alle utstyrt med TV, telefon, minibar, safe, internettilgang, putemeny, kaffe- og tekoker, strykejern og strykebrett, hårføner, badekåpe og tøfler. På hovedrestauranten serveres det frokost, lunsj og middag. Restauranten er delt i 5 eksklusive deler, hvor hver del er forskjellig dekorert i elegant stil.  Et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer er inkludert i all inclusivep. Sueno Deluxe er også stolt av å tilby et utvalg av importerte viner, inkludert fransk og italiensk. På Sueno Deluxe Spa & Wellness blir du møtt med imponerende moderne-orientalsk design, broderi på dører, og en luftig og romslig atmosfære. Med et bredt utvalg av terapier, massasjer og hudpleie, får du ro og total avslapning. Det moderne interiøret, de romslige rommene, et bredt utvalg av fasiliteter og den fantastiske stranden vil tilfredsstille deg langt bedre enn dine forventninger!

Golfbaner

golfbutikken golfreiser sueno golf hotel belek pines dunes

Pines & Dunes

De fantastiske golfbanene Pines (Par 72) og Dunes (Par 69) omkranser hotellet. Begge golfbanene er 18-hull og mesterskaps baner, og de er begge designet av Bob Hunt av PGA Design Consulting.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter, del i dbl rom, på Sueno Deluxe Hotel***** med all inclusive
• Unlimited golf på Pines & Dunes (*4 dager med greenfee bestilles på forhånd og de andre dagene bestilles på plass)
• Transfer flyplass - hotell t/r
• Shuttle hotell - golfbaner

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom (11. okt 2019 - 23. feb 2020): 1800,-
Enkeltrom (24. feb - 17. mai 2020: 2 660,-
Fly

Pris

11. okt - 14. nov 2019:
9 820 kr
29. nov 2019 - 2. feb 2020 ( tillegg nyttårsaften ):
7 290 kr
10. feb - 15. mars 2020:
8 660 kr

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60