Belek, Sueno Golf Hotel

Belek, Sueno Golf Hotel – Fra 6 140 kr 2019-06-13T16:51:52+00:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser pines dunes golf golfbane belek sueno
  • golfbutikken golfreiser sueno golf hotel belek
  • Pines Dunes Golf golfbutikken golfreiser sueno golfbane belek
  • sueno golf hotel golfbutikken golfreiser belek

I hjertet av Belek, finner du Sueno Golf Hotel med direkte tilgang til Sueno Golf Club, med sine to 18-hulls mesterskaps baner og enkelt tilgang til andre populære golfbaner i området. På Sueno vil du ha gleden av å spille golf ved å bare gå utenfor rommet ditt!

Sueno Golf Hotel

golfbutikken golfreiser sueno golf hotel belek

Sueno Golf Hotel ligger i samme kompleks som Sueno Deluxe Hotel. Med shuttletjeneste tilgjengelig hele døgnet, kan gjester fra hvert av hotellene ta i bruk alle fasilitetene på hotellkomplekset. Hotellet har rom og suiter, alle komfortable og elegante i en unik stil. Alle rommene har en fantastisk utsikt; enten til de frodige greenene som rammer inn anlegget eller de fremragende golfbanene med frisk duft av furutrær. Alle rommene er utstyrt med fasiliteter man kan forvente fra et femstjerners hotell som TV, telefon, internettilgang, minibar, safe, badeprodukter, badekåper og tøfler. På Albatross Restaurant serveres det frokost, lunsj og middag. Et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker er inkludert i all inclusive. Spa– og velværesenteret på Sueno Golf Hotel, som ligger i et rolig og elegant miljø, lover total avslapning og tilbyr et bredt spekter av massasjer, terapier og hudpleie. Hva med å benytte seg av hotellets spa etter en lang dag på golfbanen?

Golfbaner

golfbutikken golfreiser sueno golf hotel belek pines dunes

Pines & Dunes

De fantastiske golfbanene Pines (Par 72) og Dunes (Par 69) omkranser hotellet. Begge golfbanene er 18-hull og mesterskaps baner, og de er begge designet av Bob Hunt av PGA Design Consulting.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 Netter, del i dbl rom, på Sueno Golf Hotel***** med all inclusive
• Unlimited golf på Pines & Dunes (*4 dager med greenfee bestilles på forhånd og de andre dagene bestilles på plass)
• Transfer flyplass - hotell t/r
• Fri bruk av alle fasiliteter i nabohotellet Sueno Deluxe
• Shuttle Sueno Golf - Sueno Deluxe

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom (11. okt 2019 - 15. mars 2020): 1400,-
Enkeltrom (16. mars - 28. mai 2020: 1 750,-
Fly

Pris

11. okt - 14. nov 2019:
8 700 kr
29. nov 2019 - 2. feb 2020 ( tillegg nyttårsaften ):
6 140 kr
10. feb - 15. mars 2020:
7 680 kr

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Prisen er 20 USD per person og du betaler online med kort og får visumet med en gang. Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60