Dubai

Dubai, Vida Emirates Hills – Priser 2022 kommer snart! 2021-09-08T15:45:25+00:00

Project Description

 • Golfbane i Dubai. Golfbutikken
 • Golfbanen Emirates Majlis Golf i Dubai.

Ditt livs golfopplevelse! På denne turen bader du i luksus og fantastiske scener hver dag. Du vil spille på golfbaner du sent glemmer. Banene er ranket som noen av beste banene i verden av Golf World. Du bor på flott hotell med beliggenhet sentralt i Dubai, kort avstand til golfbanene.

Hotell Vida Emirates Hills Dubai

Hotell Vida Emirates Hills i Dubai

Vida Emirates Hills Dubai

Dette hotellet ligger sentralt i Dubai med korte avstander til det meste!

Vida Emirates Hills Dubai åpnet i juli 2019. Det ligger nabo med Emirates Golf Club og mange av rommene har flott utsikt over Emirates golfbane og Dubais skyline. Vida Emirates Hills ligger i det rolige og grønne Emirates Hills-området. Det er perfekt plassert bare 10 minutter til fots fra to av Dubais mest ikoniske golfbaner: Emirates Golf og Address Montgomerie.

Fra dynamiske restauranter med kokker i verdensklasse til et avkjølt basseng å slappe av i og et ultramoderne treningsstudio, det er mye å finne på etter golfrundene på hotellet. Du vil oppdage Dubai Marina som ligger 5 km unna, sammen med den populære sandstranden ved Jumeirah Beach.

Ta deg tid til byen og nyt avslappende fritidsaktiviteter som å sykle på en av hotellsyklene langs sykkelstiene i nabolaget, eller ta joggeruten gjennom det attraktive grøntområdet i nabolaget. Vida Emirates Hills ligger bare noen få minutters kjøretur fra Dubais mest spennende plasser og aktiviteter, inkludert La Mer og Downtown Dubai.

Dubai er kjent for så mange attraksjoner, alt innen lett tilgang fra hotellet – det ikoniske Burj Al Arab («Seilet»), rekordstore Burj Khalifa Dubai, Ski Dubai, Wild Wadi Water Park, Mall of the Emirates eller de vakre Dubai strendene i Jumeirah eller Mamzar.

Her er alt du trenger for å nyte luksus!

Golfbaner

Klubbhus Emirates Golf club Dubai.

Klubbhuset på Emirats Golf Club Dubai.

Emirates Golf, Dubai Hills, Els Club, Trump Dubai & Adress Montgomerie

Mesterskapsbaner er designet av verdenskjente golfarkitekter. Banene holder ekstremt høy standard,  med ypperste kvalitet på gress med en super finish! Her kan man velge å spille fra flere forskjellige teesteder. Golfbanene passer for virkelig for alle kategorier golfere!

Treningsområdene på golfbanene holder også høy standard, putting green, chip green og driving range. Kort sagt, her finner du det meste av det beste!

Golfbil med GPS er inkludert i vår pakke, også oppvarming med rangeballer. Med spill på de fantastiske golfbanene så kan vi garantere at du får en golfopplevelse du sent glemmer!

Detaljer

Reisedato

10.-17. mars 2020

Inkludert i reisen

 • 7 netter, del i dbl rom med frokost på Hotel Vida Emirates Hills Dubai
 • Direktefly Oslo – Dubai t/r, inkl. golfbag og koffert med Emirates
 • 5 greenfee på Els Club/ Dubai Hills / Trump Dubai/ Adress Montgomerie og Emirates Faldo Golf
 • Golfbil med GPS på hver runde
 • Turneringer
 • PGA Pro som reiseleder
 • Driving range baller
 • Transfer flyplass – hotell t/r
 • Transfer hotell – golfbane t/r

Tilgjengelige og variable tilbud

Enkeltrom kr. 2650,-

Flytider

Oslo, Gardermoen - Dubai: kl. 14:10 - 23:55
Dubai - Oslo, Gardermoen: kl. 07:45 - 12:00

Pris

Priser for 2022 TBA,-

Starttider

11. mars Els Club: Fra 09:00
12. mars Dubai Hills: Fra 08:00
13. mars Montgomerie: Fra 08:30
15. mars Emirates Faldo: Fra 09:25
16. mars Trump Dubai: Fra 09:00

Visum

Norske statsborgere må ha gyldig pass gyldighet på mer enn 6 måneder etter planlagt avreise fra landet. Visum kreves ikke lenger for norske statsborgere. PET 30 dagers turistvisum utstedes på flyplassen ved ankomst. Man kan bli nektet innreise dersom man har et israelsk visa/stempel i passet. ( www.landsider.no)

Tidsforskjell til Norge, + 2 timer ved sommertid i Norge, + 3 timer ved vintertid.