Algarve, Espiche og Palmares

Algarve, Espiche Palmares 2023-08-15T17:53:00+02:00

Project Description

  • Espiche Golf

Lyst å bo på et koselig hotell i Portugal? Da vil vi anbefale å sjekke ut akkurat denne golfreisen til Tivoli Lagos i vakre Algarve!

Lagos har mengder av restauranter med mat fra middelhavsområdet. Så når du først er her, bør du passe på å sjekke ut populære steder slik som O Camilo, Casinha do Petisco og Adega da Marina, som byr på gode matretter. Tivoli Lagos Hotel legger det beste i Lagos ved dine føtter, noe som gjør at besøket ditt blir både avslappende og hyggelig.

4-stjernershotellet Tivoli Lagos tilbyr spa, gårdsplass med basseng og Algarve-inspirert dekor og atmosfære. Hotellet tilbyr gratis transport til den private Duna-strandeklubben på Meia Praia, fra mars til oktober.

Alle rommene på Tivoli har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, balkong og eget bad med hårføner.

Restauranten Páteo Velho har utendørs grill, og serverer portugisisk mat på terrassen. Du kan spise amerikansk frokost i Lacóbriga Restaurant.

Festningen Ponta de Bandeira og Sankt Antonio-kirken i sentrum av Lagos ligger innen 15 minutters gange fra Tivoli. Grottene i Ponta da Piedade, 1,5 km sør for Lagos, ligger en kort båttur unna.

Duna strandklubb ligger på en 2 km lang strand, og har cocktailbar og stort basseng med område hvor du kan sole deg. Du kan også drive med vannsportaktiviteter som kitesurfing og vannskikjøring.

Tivoli Lagos Hotell

tivoli lagos algarve hotel

Tivoli Lagos Hotel

Dette 4-stjernershotellet i Algarve har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Lagos, og er en ekte refleksjon av lokal kultur, alt fra utsmykningen av Maria José Salavisa, til de hvite og blå gangene som binder rom, terrasser, restauranter og bar sammen.
Hotellet ligger noen få minutter fra attraksjonene i sentrum, ved marinaen og bare noen få kilometer fra noen av de beste golfbanene i regionen. Ca 8-10 min til Palmares Golf og 15 min til Espiche Golf med taxi.

Golfbaner

golfbutikken golfreiser golfbane onyria palmares algarve

Onyria Palmares Golf

Robert Trent Jones II har utformet Europas nest største golfbane, Onyria Palmares Golf, innenfor det naturlige amfiteateret i Lagos-bukta. Dette er en 27-hulls golfbane med en fantastisk naturlig skjønnhets om er en glede å oppleve. Banen ble designet med det høyeste nivået av internasjonal turneringsgolf i tankene, samt en hyggelig golfopplevelse for både medlemmer og turister. Onyria Palmares Golf består av tre ni hulls løkker som kan spilles i hvilken som helst rekkefølge. Hver løkke, Alvor, Lagos og Praia, har sin egen karakter og atmosfære.

Espiche golf, Algarve.

Fantastiske Espiche klubbhus utenfor Lagos

Espiche Golf

Espiche Golf i Lagos er en 18 hulls golfbane i det vestlige Algarve. Golfbanen er designet slik at den tilgodeser det karakteristiske Algarve-landskapet på den mest bæredyktige måten. Sjøer, vannløp og det opprinnelige plantelivet er på vakreste vis innkorporert i golfbanens layout, hvilket gir både en flott og utfordrende golfopplevelse.

Fairways på Espiche er flankert av høye trær og er smale, men tilgivende, hvilket krever stor presisjon i slagene, ondulerte greener, som er godt beskyttet av bunkere, krever både god teknikk og stor presisjon.

Espiche  har et bra treningsområde, hvor du, før du starter på golfrunden, kan slå et par slag på driving rangen eller trene nærspill.

Beliggende på en bakketopp midt på golfbanen, finner du Espiche Golf flotte klubbhus som har fått flere flotte utmerkelser for sin design og miljøbevissthet. Her kan du nyte en lekker middag etter golfrunden eller slappe av på terrassen mens du deler dine opplevelser fra golfrunden med de andre gjestene.

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

• 7 netter i dbl rom Tivoli Lagos Hotell med frokost
• 5 greenfee på 3 x Palmares Golf & 2 x Espiche Golf

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 3250,-
Transfer: 1450,- flyplass - hotell t/r
Fly bookes av hver enkelt

Pris

Pris: 12.975,- (3. januar - 7. april 2024)