Belek, Kaya Belek Hotell

5. - 12. mars 2020

Belek, Kaya Belek Golf – GOGK medlemstur 2020-02-18T13:05:19+01:00

Project Description

  • kaya belek hotell
  • kaya palazzo golf golfbane belek
  • kaya belek hotell
  • kaya palazzo golf belek

Bli med Grenland & Omegn Golfklubb på medlemstur til fantastiske Belek og Kaya Belek Golf Resort! Opplev all inclusive ferieopplevelsen i Belek på Kaya Belek Hotel som ligger rett ved siden av Kaya Palazzo Golfbane. Her spiller vi 5 runder golf, tre dager på koselige Kaya Palazzo Golf og en runde hver på Titanic &  Nobilis.

Kaya Belek Golf Resort

kaya belek hotell

Kaya Belek Hotell

Kaya Belek Hotell er et populært hotell for både familier og golfere.  Med flere forskjellige restauranter og barer finnes det noe for enhver smak på området!
Hotellet har både ute og inne basseng, en fin strandlinje og komfortable paviljonger.
Her kan du få det beste av sol og krystallblått hav!
Det finnes også spa på resortet. Kanskje du trenger en avslappende massasje etter en dag på golfbanen? Nyt after golf på hotellet eller klubbhuset.
kaya palazzo golf belek

Kaya Palazzo Golf

Golfbaner

Titanic Golf, Kaya Palazzo Golf & Nobilis

Titanic Golf Course er en 27-hullsbane delt inn i tre forskjellige sløyfer – The River, The Forest og The Mediterranean. Sløyfene byr på litt forskjellig banekarakter. The River spilles langs elva Beşgöz, som munner ut i havet. Her har du 9 hull med parkkarakter som spilles i skjønn natur med Taurusfjellene i bakgrunn. The Forest er litt smalere med karakteriserende furutrær som kan by på utfordringer. Fordelen er at det er enkelt å finne igjen ballen dersom man skulle være så uheldig å havne plant trærne. The Mediterranean ligger vakkert plassert langs kysten og byr på fantastisk utsikt over havet.

Titanic Golf Club har generelt sett en behagelig vanskelighetsgrad på hullene. Mange baner i Belek-området er relativt tøffe og vanskeligspilte, men Titanic Golf er enklere og passer enhver golfer. Med relativt flatt terreng og flate fairwayer er det ikke behov for bil. Banen er lett å gå, noe vi liker. Det er mye vann på banen, men utformingen er god, så det det er ikke umulig å mestre de forskjellige hindrene. Klubbhuset ligger behagelig plassert i kort avstand fra alle tre 9-hullssløyfene og er et naturlig stopp etter runden for å nyte noe godt å spise eller drikke.

Kaya Palazzo Golf er designet av den irske golfbane designeren David Jones som også tegnet banene Sultan & Pasha.
David Jones sier: «På Kaya hadde jeg et kompakt område å jobbe med og bestemte meg for å satse på en kortere layout som ville være hyggelig for alle kategorier golfere.

Banen ligger ved Kaya Belek Hotell og har et fint klubbhus.

Banen har noen fantastiske, uforglemmelige hull som virkelig gjør at du ønsker å besøke den igjen. Kaya Palazzo oppnår den rette balansen av resort golf, som er en morsom utfordring.

Dave Thomas, har på mesterlig vis laget en hyggelig golfopplevelse på Nobilis Golf Resort.
Golfbanen har blitt skapt innenfor den naturlige furuskogen som grenser til Acisu elven som renner gjennom Belek og som kommer i spill på en rekke hull.

Nobilis er ikke en vanskelig bane, så den er mer for middels til høy handikap eller er et utmerket valg hvis golfere ikke er ute etter en vanskelig golfbane. Klarer du å score lavt her?

Detaljer

Reisedato

5. - 12. mars 2020

Inkludert i reisen

• 7 netter, del i dbl rom, på Kaya Belek Golf Resort med all inclusive
• Direktefly Oslo - Antalya med transport av golfbag og koffert
•5 greenfee ( 3 x Kaya Palazzo Golf, 1 x Titanic Golf og 1 x Nobilis
• Transfer flyplass - hotell t/r
• Transfer hotell - golf t/r
• Turneringer
• Reiseleder

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 1 600,-

Pris

12 950 kr

Flytider

Oslo, Gardermoen - Antalya: kl. 06:40 - 12:45 Antalya - Oslo, Gardermoen: kl. 13:35 - 15:55

Starttider

Titanic 6. mars 07.45 - 08.48
Nobilis 7. mars 07:36-07:54(12 PAX) + 13:00-13:27(13 PAX)
Kaya 8. mars 10:52 - 11:55
Kaya 10. mars 08:19-09.13
Kaya 11. mars 09:49-10:52

Visum

Visum til Tyrkia kjøpes før man reiser. Det gjør du på www.evisa.gov.tr Det MÅ printes og tas med når du skal reise. Norske pass MÅ være gyldige i minst 150 dager fra ankomstdato. Det kreves visum for opphold inntil 90 dager for reisende med norsk pass. Tyrkias ambassade i Oslo tlf. 22 12 87 60