Lisboa, Campo Real Golf Resort

19.-26. februar 2023

Lisboa, Campo Real Golf, Medlemtur GOGK 2023 2022-12-12T14:26:43+01:00

Project Description

  • Campo Real Lisboa Golfbutikken Portugal
  • Campo Real Golf Course Lisboa Golfbutikken Golfbane
  • Campo Real Golf Course Lisboa Golfbutikken Golfbane
  • Campo Real Golf Resort Lisboa Golfbutikken

Medlemstur for Grenland og Omegn Golfklubb 19.-26. februar 2023

Bli med på medlemsreise til Portugals hovedstad, Lisboa! Dolce Campo Real ligger vakkert i naturen ca. 30 min fra Lisboa. Her trives alle, de som ønsker god golf, avslappet atmosfære kombinert med god mat gjør at alle kan nyte livet her!

Resorten er omgitt av gamle vinmarker. Her finner du en fantastisk 18 hulls golfbane designet av Donald Steel, luksuriøse overnattingsmuligheter, flere lekre restauranter og et innbydende spaområde.

Går din golfreise til Portugal, og du ønsker en golfresort som har alt du trenger for å få en uforglemmelig golfreise, så er Campo Real et meget godt alternativ!

6 runder på den koselige parkbanen er inkludert. I dette fantastiske landskap kan du kose deg og få nye utfordringer på samtlige 18 hull.

Denne golfreisen passer for alle kategorier golfere! Det blir en hyggelig uke med nye og gamle medlemmer. En god start på sesongen, rett før sesongen starter hjemme på Jønnevald.

Hotel Campo Real Golf Resort

Campo Real Golf Resort Lisboa

Et femstjerners hotell med en flott beliggenhet med golfbanen som nærmeste nabo.

De lyse rommene er innredet i naturfarger, portugisisk stil, og inneholder all den moderne komfort du trenger for å få et helt fantastisk golfopphold på Dolce Campo Real Lisboa. Finnes det noe bedre enn å våkne opp til en fantastisk utsikt, vel vitende om at du har en dag med masse spennende golfopplevelser foran deg?

SPA- Oppkalt etter den siste kongelige hovedstaden i Burma, er Mandalay Spa unik for Portugal. Spaområdets filosofi er dypt forankret i behandlingene i Sydøst-Asia, med behandlinger inspirert av indisk og thailandsk medisin. Tre inn i spaområdet og få en fornemmelse av å være i en helt annen verden.

Det vakre spaområdet har en oppvarmet innendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, fitness samt flere behandlingsrom, hvor du kan unne deg en deilig massasje eller skjønnhetsbehandling.

Hotellet byr også på en utendørs swimmingpool, hvor du etter en avkjølende svømmetur, kan nyte solens stråler. Poolområdet inneholder dessuten en hyggelig poolbar, hvor du kan få noe kaldt å drikke i skyggen fra den bakende solen.

Restaurant – Campo Real byr på en overflod av lekre kulinariske opplevelser. Som gjest kan du glede deg til å skjemmes bort av kjøkkenteamet hele dagen lang, både med lekkerbiskener om morgenen i buffetrestauranten og til kvelds, hvor du kan velge mellom flere forskjellige restauranter som serverer både portugisiske spesialiteter og internasjonale kjenninger. Nyt måltidene innendørs i elegante omgivelser eller på den hyggelige terrassen-

Avslutt kvelden i en av hotellets barer, hvor du kan nyte en lekker drink mens du deler opplevelsene dine fra golfbanen med hotellets øvrige gjester, som kanskje kan gi deg et tips om hvordan du kan forbedre golfrunden din, neste dag.

Resorten ligger ca. 30 min kjøring fra Lisboa sentrum og befinner seg i et fredelig område.

Hit reiser du for golfen og en avslappende ferie!

Golfbane

Golf Campo Real Course Lisboa

Campo Real Golf

18 hullsbanen åpnet 2005, og er designet av Donald Steel. I et område som tidligere har vært brukt av kongefamilien til jakt, har den anerkjente banearkitekten Donald Steel skapt en utfordrende 18 hulls golfbane. Her venter det deg en 5-stjerners golfopplevelse på en golfbane av utrolig høy kvalitet, som tidligere har huset flere store turneringer, blant annet Ladies European Tour.

Golfbanen er anlagt i et naturlig kupert terreng, hvor du underveis på golfbanen beveger deg opp og ned bakker og gjennom skogområder i daler, hvilket gir en fantastisk naturopplevelse. Fra toppen av de mange bakkedragene, har du en ubeskrivelig utsikt over det omkringliggende landskapet med vakre vinmarker og fjell som en fantastisk avgrensning i bakgrunnen.

De første 9 hullene må betegnes som de vanskeligste på golfbanen, hvor spesielt hull 6 kan fremheves. Her slår du ut i blinde mot en fairway på et platå, hvor du etterpå spiller i nedoverbakke mot greenen, hvilket gir utfordringer for selv øvede golfere.

En morsom bane med flott layout, vannhinder og dog-legs på banen gjør at du må vurdere hvert slag. Du finner gode treningsmuligheter på anlegget med bl.a bra nærspillsområde, puttinggreen, bunker og driving range.

Par 72, 5510 meter fra gul tee og 4745 meter fra rød tee.

Påmelding av medlemsturen GOGK  – klikk her!

Campo Real 19.-26. februar 2023 – Her!

Detaljer

Reisedato

19. – 26. februar 2023

Inkludert i reisen

  • 7 netter del i dobbeltrom med frokost
  • Fly Oslo – Lisboa med golfbag og koffert t/r
  • Transfer flyplass – hotell t/r
  • 6 greenfee (Unlimited golf, mulighet for ekstra spill etter første runde, ved ledig tid)
  • Reiseleder
  • Turneringer

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 1 750 kr
Fratrekk ikke golfer kr. 2000,-

Pris

11.690,-

Flytider

TP0763 Oslo - Lisboa 12.55-16.00
TP0762 Lisboa - Oslo 07.00 - 12.00

Starttider

20/2 Camporeal fra 09.00
21/2 Camporeal fra 10.00
22/2 Camporeal fra 09.30
23/2 Camporeal fra 10.10
24/2 Camporeal fra 10.10
25/2 Camporeal fra 09.00