Lisboa, Palacio Estoril Hotel & Golf

//Lisboa, Palacio Estoril Hotel & Golf – Fra 3 390 kr
Lisboa, Palacio Estoril Hotel & Golf – Fra 3 390 kr 2021-09-08T15:39:49+02:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser estoril golf golfbane lisboa
  • golfbutikken golfreiser palacio estoril hotel golf
  • golfbutikken golfreiser estoril golfbane golf

Frister det å spille golf på en av Portugals eldste og anerkjente bane? Lyst til å kombinere golf med overnatting på et luksuriøst femstjerners hotell? Da vil vi varmt anbefale en tur til Palacio Estoril! Palacio Estoril Hotel Golf & Spa er et av Europas flotteste hotell, og blir beskrevet som stort og koselig. Golfbanen Estoril blir brukt under noen av Portugals viktigste golfturneringer, her har du en unik mulighet til å spille på en fantastisk golfbane.

Palacio Estoril Hotel Golf & Spa

golfbutikken golfreiser palacio estoril hotel golf lisboa

Dette femstjerners hotellet ligger i vakre hager og med en enestående utsikt over Estoril og Cascais-bukten. Palacio Estoril Hotel Golf & Spa ble bygget i 1930, men er fullstendig renovert og et oppdatert hotell med moderne fasiliteter som er innbydende og koselig til tross for sin storhet.

Hotellet har 161 luksuriøse rom, 4 spisesteder og et asiatisk-inspirert spa. Rommene er romslige og varmt innredet, og de er utstyrt med all komfort, inkludert et romslig arbeidsområde og en flatskjerm-TV. Marmorbadet har luksuriøse bekvemmeligheter.

Golfbane

golfbutikken golfbane golfreiser estoril lisboa

Estoril

Estoril er kjent som en av de eldste og mest emblematiske klubbene i Portugal, og hvor to av de viktigste portugisiske turneringene blir holdt ofte. Nemlig The Portuguese Open og The Portuguese International Championship Amateur. 18-hulls banen Estoril ble designet av arkitekten Mackenzie Ross. Banen befinner seg 25 minutter unna Lisboa, og kun 3 minutter unna restauranter, hoteller, casino og Estoril Beach. Med utsikt over Estoril og havet ligger denne 5200 meter lange golfbanen blant eukalyptus, mimoser og furutrær, og gir en fargerik touch som krever utmerket taktikk, utfordringer i nøyaktighet i stedet for avstand. Caddiene er blant de mest erfarne, og Estoril er eneste banen i Portugal som tilbyr denne tjenesten.

Etter endt golfspill, kan du nyte mat fra det portugisiske kjøkkenet i klubbhuset, mens du har utsikt over hull 18 og en spektakulær utsikt over Atlanterhavet.

Par: 69

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

  • 4 netter på Palacio Estoril Hotel & Golf***** i dbl rom med frokost
  • 3 greenfee på Estoril Golf Course
  • Shuttle hotell - bane t/r

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 1 950,-
Transfer: 790,-
Fly

Pris

1. november 2018 - 28. februar 2019:
3 390 kr


1. mars 2019 - 30. april 2019:
3 790 kr