Lisboa, Pestana Sintra Golf Resort

Lisboa, Pestana Sintra Golf Resort – Fra 5 990 kr 2021-09-08T15:41:12+02:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser pestana sintra golf resort spa hotel lisboa portugal
  • golfbutikken golfreiser beloura pestana sintra golf
  • golfreiser golfbutikken lisboa portugal pestana sintra golf resort spa hotel
  • golfreiser golfbutikken pestana sintra golf resort spa hotel

I nydelige omgivelser, som grenser til den fantastiske golfbanen Quinta da Beloura, ligger det nyåpnede moderne 4-stjerners hotellet, Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel. Resortet ligger flott til for å nyte alt som denne fantastiske regionen har å tilby. Tilgangen til flyplassen i Lisboa er enkel, og du vil finne deg selv omringet av alle attraksjonene dette solfylte området har å by på!

Hotell Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel

golfbutikken golfreiser pestana sintra golf resort spa hotel

Dette nyåpnede hotellet har en personlig, avslappet stil og ble bygget i høy standard med alle fasiliteter for å tilfredsstille de mest krevende moderne fritids-og forretningsreisende. Dette 4-stjerners hotellet inneholder restaurant, bar, SPA, treningsrom,  innendørs og utendørs basseng m.m. Pestana Sintra Hotel er lokalisert kun 10 minutters kjøring fra Sintra, som regnes som et av Portugals mest romantiske steder. Dette er et attraktivt reisemål med sin koselige atmosfære og historiske monumenter. Hotellet er en også 10 minutters kjøretur unna den livlige byen Cascais med shoppingsentre og et mangfold av restauranter.

Golfbane

golfreiser golfbutikken lisboa portugal beloura golf resort pestana

Quinta da Beloura

Ved siden av hotellet ligger den vakre, bølgeformede Quinta da Beloura golfbane. Det er den berømte amerikanske banearkitekten Rocky Roquemore som har designet denne artige og utfordrende banen som alle spillere vil ha stor glede av. Fairwayene er linjet opp med mer enn 40 000 eiketrær, furuer, seder- og mangoliatrær som skaper et frodig landskap med grønne åser og med Sintra i bakgrunnen. På denne par 73 banen er mange av hullene integrert med attraktive vannfunksjoner, svinger mellom innsjøer og elver.

Detaljer

Reisedato

1. nov 2018 - 15. juli 2019 & 27. aug - 31. okt 2019

Inkludert i reisen

  • 7 netter på Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel**** i dbl rom med frokost
  • Unlimited golf på Quinta da Beloura

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 2 300,-
Transfer: 790,-
Fly

Pris

5 990 kr

Ta kontakt for pris i andre perioder!