Lisboa, Quinta da Marinha Resort

Lisboa, Quinta da Marinha Resort – Fra 7 250 kr 2022-11-23T09:51:44+01:00

Project Description

  • golfbutikken golfreiser quinta da marinha resort golf lisboa
  • golfbutikken golfreiser quinta da marinha golf resort lisboa
Er du ute etter det perfekte stedet med både bra golf og bra beliggenhet? Da vil vi anbefale å ta turen til 5-stjernes Quinta da Marinha Resort. Rett på utsiden av hotelldøren ligger den vakre og varierende golfbanen, den unike Quinta da Marinha golfbanen.
Lokalisert like i nærheten av den sjarmerende havnebyen Cascais, som er ypperlig for et besøk etter golfrunden. Er du ute etter en større by med flere serverdigheter, er det ikke langt til Portugals hovedstad, Lisboa. Quinta da Marinha Resort ligger flott til mellom by og natur, strand og fjell, som gir deg den perfekte settingen for å oppfylle dine ønsker.

Quinta da Marinha Resort

golfbutikken golfreiser quinta da marinha golf resort

Lokalisert i utkanten av den koselige havnebyen Cascais finner du 5-stjerners hotellet, Quinta da Marinha Resort. Hotellet ble renovert i 2014 og har fått en veldig koselig atmosfære. På rommene har man enten utsikt mot golfbanen eller de vakre Sintra-fjellene. Hotellet har basseng, både innendørs og utendørs, helsesenter, spa osv. Resorten har flere ulike restauranter og barer som alle gir deg en 5-stjerners opplevelse. Bare noen kilometer unna finner du byen Cascais, som er kjent for sine mange restauranter og sin flotte beliggenhet nede ved havet.

Golfbane

golfbutikken golfreiser quinta da marinha golf resort lisboa

Quinta da Marinha

Lokalisert på utsiden av hotellet ligger den vakre og varierende golfbanen designet av Robert Trent Jones. Banen er godt likt av hotellets gjester, og i klubbhuset kan man nyte en god lunsj og studere spillet til andre golfere. Banen består av seks par 3, fem par 5 og syv par 4 hull, noe som gjør den unik. Hvert eneste hull er forskjellig, så du vil måtte bruke alle de forskjellige køllene i baggen og spille strategisk for å oppnå en god score.

Par: 71

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

  • 7 netter på Quinta da Marinha Resort***** i dbl rom med frokost
  • 5 greenfee på Quinta da Marinha (5 dgr unlimited golf - 2. starttid hvis tilgjengelig etter 1. runde)
  • Shuttle buss til sentrum (2 ggr per dag)

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 2 550,-
Transfer: Fra 995,- per person
Fly bookes av hver enkelt

Pris

Pris: 7250,- (1. nov 2022 - 31. mars 2023 )


Pris: 8400,- (1. april - 30. juni og 1. sep - 31. okt 2023)

Ta kontakt for pris i andre perioder!