Morgado Golf & Country Club

24. februar - 2. mars 2024

Morgado Golf & Country Club 24. februar – 2. mars 2024 2023-09-17T15:35:37+02:00

Project Description

  • Morgado Golf Country Club Hotel NAU Portimão Algarve Golfbutikken
  • Morgado Golf Country Club Hotel NAU Portimão Algarve Golfbutikken
  • Morgado Golf Country Club Hotel NAU Portimão Algarve Golfbutikken
  • Morgado Golf Country Club Hotel NAU Portimão Algarve Golfbutikken

Bli med på en våre populære gruppereiser til Portugal! Bli med Ola Axelssons Golfreiser til koselige Morgado Golf & Country Club på solfylte Algarvekysten.

Anlegget ligger ca. 10 min unna den koselige byen Portimao. Algarvekysten med sitt klima, mange golfbaner og generelle atmosfære er gunstig for golf.

Vi har lagt opp til at alle kan spille 5 runder i løpet av en uke. Banene varierer mellom links og parkbane. Vi spiller på banene Morgado og Alamos som ligger rett utenfor hotellet, samt Salgados Golf. Det er mulighet for å delta på golfskole & turneringer i løpet av uken. Her finnes det gode treningsområder for nærspill og en flott driving range.

På denne reisen nyter du fantastisk natur og layout for minneverdige golfrunder. I tillegg er det en fantastisk utsikt mot fjellkjeden Monchique.

Morgado Golf Resort ligger ca 55 min. fra Faro flyplass.

Morgado Golf & Country Club

Et koselig golfhotell som ligger rett ved golfbanene Morgado og Alamos, som også har en stor driving range som kan slå fra begge sider, samt vedlig flotte nærspillsområder.

Hotellrommene er normalstore og moderne men likevel i elegant koselig stil. Rommene har fin utsikt over golfbanen med egen balkong. På hotellet finnes også restaurant, bar & utendørs svømmebasseng. Her opplever man naturen og stillheten, Morgado er et anlegg for spillere som ønsker å komme seg ut på landet og bort fra bylivet. Morgado Golf & Country Club ligger noen kilometer inn i landet mellom Portimao og Monchique fjellene. Naturen og vyene her er fantastisk!

Golfbaner

Morgado, Alamos & Salgados

Her finnes det noe for enhver smak. Dette er baner som alle holder høy standard, så her er det bare å nyte god golf i flott natur! Morgado banen med store fairways og god oversikt over hele banen. Alamos har vingården i bakgrunn på store deler av banen og en masse flotte appelsintrær langs banen. Salgados er flat bane med tricky greenområder, banen er veldig morsom å spille.

Morgado

Morgado Golf har layouten til en linksbane – med flate fairways og bunkere med skotsk inspirasjon – men isteden for å ligge langs sjøen som en tradisjonell linksbane, er banen plassert i et parklandskap. Store greener og god plass på fairway. Vakker natur med flott utsikt mot fjellene Monchique. Par 73. Banen er 5900 meter fra gul og 4600 meter fra rød tee.

Alamos

Med fantastisk utsikt mot åsene i Serra de Monchique, innsjøer, og jordbruksland, gir denne banen deg en følelse av avslapning og fred. Denne banen byr på mer enn bare golf, harmonien du får med naturen er med å skape en uforglemmelig opplevelse. Banen er ikke så lang. Gul tee 5105 meter og fra rød tee 4348 meter. Par 71.

Salgados Golf

En bane for de som elsker naturen – Denne banen er et ly for forskjellige fuglearter, noen truet av utryddelse, og tilbyr golferen en unik opplevelse med imponerende utsikt over havet, med lystig fuglesang. Banen er flat og lett å gå men samtidig ganske tricky, teknisk med vannhinder i spill på de fleste hullene. Banen er som en links bane, med laguner og ondulerte greener. Det er ikke alltid så lett å holde ballen på fairway her. På grunn av hvordan sjøbrisen er med styrke og retning, påvirker denne vanskelighetsgraden på banen en god del, men det er også det som er veldig gøy på denne banen! Banen er 5700 meter fra gul tee og 4756 meter fra rød tee. Par 72

Detaljer

Reisedato

24. februar – 2. mars 2024

Inkludert i reisen

• Direkte fly med Norwegian inkl koffert og golfbag Oslo - Faro t/r
• 7 netter i dbl rom med frokost på NAU Morgado Golf & Country Club
• Halvpensjon/ middag alle dager (drikke ikke inkl.)
• 5 greenfee (2x Alamos, 2x Morgado & 1 Salgados Golf)
• Transfer flyplass - hotell t/r
• Transfer hotell - Salgados Golf t/r
• Golfskole med PGA Pro inkl. rangeballer
• Turneringer

Tilgjengelige og variable tillegg

Enkeltrom: 3 150,-

Flytider

Oslo – Faro 14:30 – 17:40
Faro – Oslo 18:25 – 23:25

Pris

15 290 kr

Starttider

25. februar: fra 09:54 Alamos
26. februar: 12:00 Salgados
27. februar: 09:36 Morgado
29. februar: 10:30 Alamos
1.mars 10:03 Morgado