St.Andrews, Fairmont

St.Andrews, Fairmont 2023-02-17T10:54:19+01:00

Project Description

  • golfbutikken skottland st andrews
  • golfbutikken skottland st andrews fairmont golf hotell
  • golfbutikken st andrews golf skottland
  • golfbutikken skottland fairmont st andrews

Skottland betraktes som golfens hjemland. Har man ikke spilt i Skottland, har man ikke spilt «riktig» golf. Her møter man en usnobbete atmosfære og en gjestfrihet nesten uten sidestykke.

Fairmont St. Andrews ligger høyt opp på toppen av en spektakulær klippformasjonen helt ved siden av hotellets 2 golfbaner. Utsikten over elven Tay og over Nordsjøen er helt fantastisk!

Et lite stykke bortenfor golfbanen kan du silhuetten av St. Andrews, Skottlands eldste universitetsby.

Fairmont St. Andrews har 2 18-hullsbaner; Kittocks og Torrance. De er to meget flotte linksbaner som har en vakker utsikt mot havet og St. Andrews. Old Course og de øvrige banene i St. Andrews ligger kun 10 min fra hotellet.

På anlegget finner du også flotte turstier langs kysten, tennisbaner etc. Tre restauranter som serverer skotske og internasjonelle retter; laget med førsteklasses råvarer.

Hotell Fairmont St.Andrews

golfbutikken skottland fairmont st andrews golf hotell

Hotellet holder meget høy standard. De 209 rommene har alle veldig bra komfort, og servicen er helt topp. Hvis du ønsker å slappe av etter golfrunden, så har du et flott SPA på hotellet. Eller kanskje frister det med en svømmetur i hotellets basseng etter golfrunden?

Beliggenhet:
1 time fra flyplassen i Edinburgh. 10 minutter fra sentrale St. Andrews.

Golf
Hotellet har to baner: The Torrance Course, samt The Kittocks Course.

Old Course, New Course, Jubilee Course, Kingsbarns, Carnoustie, Crail, Elie, Lundin Links, Ladybank, Gleneagles, Dalmahoy er noen av de andre 60 banene i området.

Fasiliteter:
Gym, SPA , svømmebasseng, jacuzzi og badstu.

Øvrig:
Hotellet har perfekt beliggenhet, kun få minutter unna St. Andrews sentrum. Hotellet har gratis shuttlebuss til St. Andrews.

Golfbaner

golfbutikken fairmont st andrews golf skottland

St.Andrews New Course, Kittocks Course & Torrance Course

Her er det baner som passer alle kategorier golfere!

Skottland betraktes som golfens hjemland. Har man ikke spilt i Skottland, har man ikke spilt «riktig» golf. Her møter man en usnobbete atmosfære og en gjestfrihet nesten uten sidestykke. Baner som St. Andrews New Course, Carnoustie, Royal Troon, Gleneagles etc lyder som musikk i en erfaren golfers ører.

St Andrews Links New Course
PAR 71/75 GUL TEE 5 943 meter –  Rød TEE 5 392 meter

Noen mener at New Course er en bedre bane enn Old Course! New Course er nok St. Andrews best bevarte hemmelighet. Banen åpnet for spill 1895! Banen har de klassiske St. Andrews pregene, første tee ligger ved 18 hullets greenen. Banen har delte fairways og dobbel green.

Kittocks Course
PAR 71 . Design:  Gene Sarazen / Bruce Devlin

Banen er unikt plassert langs med kysten. Det er en spennede klassisk linksbane som holder meget høy standard. Bruce Devlins har designet banen. Flott mesterskapsbane som har brede fairways, noen vannhinder og ikke minst noen dype bunkrer. Det er en flott golfopplevelse med havet som kommer inn mot golfbanen og utsikten, med St. Andrews i bakgrunnen.

Torrance Course
PAR 72. Design:  SAM TORRANCE

Dette er en klassisk linksbane med mange bunkrer. Designet av Ryder Cup kapteinen, Sam Torrance. Banen smelter fint inn i det vakre kystlandskapet og er en uforglemmelig golfopplevelse!

Detaljer

Reisedato

Valgfri reisedato

Inkludert i reisen

  • 5 netter, del i dbl rom inkl. frokost
  • 5 greenfee (3 x Torrance Course, 2 x Kittocks Course)
  • Unlimited golf på Fairmont Torrance & Kittocks Course ( evt. ekstra golf bookes etter ferdig runde)

Tilgjengelige og variable tillegg

Fly
Enkeltrom
Ta kontakt for pris uten golf (ledsager)

Pris

TBA