Privat: Golfutstyr

/Privat: Golfutstyr
  • TaylorMade M5 har en multimaterial-konstruksjon med revolusjonerende ny teknikk i trefflaten, som gir maksimal ballhastighet. Speed Injected betyr at alle hoder testes individuelt i flere posisjoner og finjusteres med en polymer for å komme så nær den regelmessige grensen for trampolineeffekt som mulig. Twist Face-teknikk korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn. Ny og mer effektiv Inverse T-Track med to 10-grams vekter for justering av spinntall og ballbane samtidig som tyngdepunktet senkes for økt motstand mot vridning, noe som betyr mer tilgivende egenskaper. Nytt og mer fleksibelt Hammerhead 2.0-spor gir sammen med Speed Injected Twist Face samme ballhastighet ved treff utenfor sweetspot. Lie- og loftjustering +/– 2 grader.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
  • TaylorMade M6 har en multimaterial-konstruksjon med revolusjonerende ny teknikk i trefflaten, som gir maksimal ballhastighet. Speed Injected betyr at alle hoder testes individuelt i flere posisjoner og finjusteres med en polymer for å komme så nær den regelmessige grensen for trampolineeffekt som mulig. Twist Face-teknikk korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn. Aerodynamisk kullfibersåle samt Inertia Generator, en fast 46-gramsvekt som senker tyngdepunktet og øker motstanden mot vridning, noe som gir maksimalt tilgivende egenskaper. Nytt og mer fleksibelt Hammerhead 2.0-spor gir sammen med Speed Injected Twist Face samme ballhastighet ved treff utenfor sweetspot. Lie- og loftjustering +/– 2 grader.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
  • Veldig stabil putter med optisk True Path Alignment System som gjør det enkelt å visualisere den tenkte mållinjen og dermed sikte rett. Hodet har en multimaterial-konstruksjon med en 320 gram tung ramme og 15 gram lettvekt skåret i kullfiberkompositt, som gir ekstremt stor motstand mot vridning. Bearbeidede vektporter med plass til vekt på to gram (aluminium), seks gram (stål) eller tolv gram (volfram) gir mulighet for tilpasning av følelse og stabilitet. Et tykkere Pure Roll-innlegg bidrar til bedre lyd og følelse og får ballen å begynne å rulle tidligere.
  • Veldig stabil putter med optisk True Path Alignment System som gjør det enkelt å visualisere den tenkte mållinjen og dermed sikte rett. Hodet har en multimaterial-konstruksjon med en 320 gram tung ramme og 15 gram lettvekt skåret i kullfiberkompositt, som gir ekstremt stor motstand mot vridning. Bearbeidede vektporter med plass til vekt på to gram (aluminium), seks gram (stål) eller tolv gram (volfram) gir mulighet for tilpasning av følelse og stabilitet. Et tykkere Pure Roll-innlegg bidrar til bedre lyd og følelse og får ballen å begynne å rulle tidligere.
  • En smidd distansekølle med klassisk utseende, eksepsjonelt lyd og herlig følelse. En flerdelskonstruksjon smidd i 1025 Mild Carbon-stål med Callaways patenterte Urethane Microspheres-teknikk som gir fantastisk følelse med bevart lengde. 360 Face Cup gir konsekvent høy ballhastighet over hele trefflaten mens Spin Control VFT gir ekstra spinn der det trengs. Alle jernkøllene har individuelt plasserte volfram-vekter som gir optimal plassering av tyngdepunktet for eksepsjonell presisjon. Den tiltalende formen suppleres med en kromfinish. Stålskaft med vibrasjonsdemping eller grafittskaft.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis grafitt skaft eller venstre kølle er ønskelig.
  • Callaways mest lettspilte distansekølle for spillere som ønsker hjelp til å få ballen opp i luften. Suspended Energy Core og volfram-vekting gjør køllen lettspilt, gir bra lengde, god lyd og skjønn følelse. En tynnere 360 Face Cup gir høy trampolineeffekt og mer lengde over hele trefflaten. Stilrent utseende med Smoked PVD Finish. Stålskaft eller grafittskaft.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis stål skaft eller venstre kølle er ønskelig.
  • Callaways mest tilgivende hybrid kombinerer nu Jailbreak-teknikk med justeringsmuligheter og en ny, lett og kortere OptiFit-hosel. Jailbreak-teknikken består av to stenger som stabiliserer køllehodet og isolerer kraftoverføringen til trefflaten for høyere trampolineeffekt, som sammen med en ultra tynn Hyper Speed Face Cup i Carpenter 455-stål gir høy ballhastighet over hele trefflaten. Lavere tyngdepunkt gir høyere utgangsvinkel og mer lengde. Hodets form og den sorte PVD-finishen gir et visuelt tiltalende inntrykk.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
  • Epic Flash gir en eksepsjonell ballhastighet via den nye Flash Face-trefflaten og for første gang i en Epic-fairwaykølle også den patenterte Jailbreak-teknikken. Flash Face har en helt ny form som er tatt frem med hjelp av artifisiell intelligens og en superdator. Sammen med smidd Face Cup i 455 Carpenter-stål gir det en konsekvent høy ballhastighet over hele trefflaten. Jailbreak-teknikken består av to stenger som stabiliserer køllehodet og isolerer kraftoverføringen til trefflaten for høyere trampolineeffekt. Med en nydesignet hosel, som er kortere og lettere, har Callaway kunnet senke tyngdepunktet for høyere utgangsvinkel og lengre ballflukt, og for første gang kombinert Jailbreak-teknikken med justeringsmuligheter i en fairway-kølle.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
  • Høyteknologiske jernkøller med Speedback-teknikk, skjult i adresseringsposisjonen, hvor et lavt tyngdepunkt og en stor motstand mot vridning gir maksimal lengde, stabilitet og presisjon. Speedback-sålens konstruksjon plasserer tyngdepunktet lavt og langt bak for høyere ballhastighet og utgangsvinkel som gir maksimal lengde. Totalt 33 gram volfram i tåen og hælen gir stabilitet som både gir mer lengde og tilgivende egenskaper. Smidd og presisjonsfrest E9 Pwrshell-trefflate med variabel tykkelse gir stor Sweet Zone og maksimal kontroll, mens en kanal i sålen gir høyere utgangsvinkel og ballhastighet. En multimaterial-medaljong i aluminium, TPU og akryl på J4–J7 gir vibrasjonsdemping for en mykere følelse. Progressiv utforming med V-grooves på J4–J7 (spinn for lengre carry), U-grooves på J8–PW (optimal spinn for kontroll og presisjon) og mer tettsittende wedge-grooves på GW og SW (mer spinn for kontroll rundt greenene). Også hosel-lengdene er progressive for optimering av utgangsvinkel og kontroll. Tilgjengelig som J4–SW. Cobra Connect integrert i grepet gir deg statistisk informasjon om ditt spill som leveres via Cobra Connect og Arccos Caddie.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet er ønskelig.
  • King F9 Speedback er Cobras raskeste og lengste driver noensinne. Speedback-teknikk gir lengde via optimert aerodynamikk og lavt tyngdepunkt. PWR Ridges og 360 Aero innebærer optimale aerodynamiske egenskaper med høyere bakkant, rundet topp og rundet fremkant som gir bedre luftflyt og maksimal hastighet og stabilitet. Multimaterial-konstruksjon med titanhode og Carbon Wrap-topp i kullfiber gir et tyngdepunkt lavt og langt bak som optimerer kølle- og ballhastigheten med lavt spinntall for ekstrem lengde. Meget tynn, smidd og presisjonsfrest E9-trefflate har en elliptisk sweetspot som gir høyere trampolineeffekt over en større flate. Dual Roll-teknikk gir optimal ballflukt også hvis du treffer høyt eller lavt på trefflaten. Justering av tyngdepunktet med flyttbare vekter i sålen og MyFly-teknikk som gir åtte forskjellige loftinnstillinger (+/– 1,5° og tre Draw-posisjoner) og finjustering av ballbanen mens SmartPad-sålen gjør at køllen alltid sitter square uansett loftinnstilling. Cobra Connect integrert i grepet gir deg statistisk informasjon om ditt spill som leveres via Cobra Connect og Arccos Caddie.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.