TaylorMade

/TaylorMade
 • TaylorMade M5 har en multimaterial-konstruksjon med revolusjonerende ny teknikk i trefflaten, som gir maksimal ballhastighet. Speed Injected betyr at alle hoder testes individuelt i flere posisjoner og finjusteres med en polymer for å komme så nær den regelmessige grensen for trampolineeffekt som mulig. Twist Face-teknikk korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn. Ny og mer effektiv Inverse T-Track med to 10-grams vekter for justering av spinntall og ballbane samtidig som tyngdepunktet senkes for økt motstand mot vridning, noe som betyr mer tilgivende egenskaper. Nytt og mer fleksibelt Hammerhead 2.0-spor gir sammen med Speed Injected Twist Face samme ballhastighet ved treff utenfor sweetspot. Lie- og loftjustering +/– 2 grader.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
 • TaylorMade M6 har en multimaterial-konstruksjon med revolusjonerende ny teknikk i trefflaten, som gir maksimal ballhastighet. Speed Injected betyr at alle hoder testes individuelt i flere posisjoner og finjusteres med en polymer for å komme så nær den regelmessige grensen for trampolineeffekt som mulig. Twist Face-teknikk korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn. Aerodynamisk kullfibersåle samt Inertia Generator, en fast 46-gramsvekt som senker tyngdepunktet og øker motstanden mot vridning, noe som gir maksimalt tilgivende egenskaper. Nytt og mer fleksibelt Hammerhead 2.0-spor gir sammen med Speed Injected Twist Face samme ballhastighet ved treff utenfor sweetspot. Lie- og loftjustering +/– 2 grader.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
 • Veldig stabil putter med optisk True Path Alignment System som gjør det enkelt å visualisere den tenkte mållinjen og dermed sikte rett. Hodet har en multimaterial-konstruksjon med en 320 gram tung ramme og 15 gram lettvekt skåret i kullfiberkompositt, som gir ekstremt stor motstand mot vridning. Bearbeidede vektporter med plass til vekt på to gram (aluminium), seks gram (stål) eller tolv gram (volfram) gir mulighet for tilpasning av følelse og stabilitet. Et tykkere Pure Roll-innlegg bidrar til bedre lyd og følelse og får ballen å begynne å rulle tidligere.
 • Veldig stabil putter med optisk True Path Alignment System som gjør det enkelt å visualisere den tenkte mållinjen og dermed sikte rett. Hodet har en multimaterial-konstruksjon med en 320 gram tung ramme og 15 gram lettvekt skåret i kullfiberkompositt, som gir ekstremt stor motstand mot vridning. Bearbeidede vektporter med plass til vekt på to gram (aluminium), seks gram (stål) eller tolv gram (volfram) gir mulighet for tilpasning av følelse og stabilitet. Et tykkere Pure Roll-innlegg bidrar til bedre lyd og følelse og får ballen å begynne å rulle tidligere.
 • TaylorMade M5 leverer er eksplosiv lengde og presis kontroll i en kompakt form for spillere som foretrekker mer tradisjonelt utseende. Speed Bridge-strukturen stiver opp hodet så en gjennomgående Speed Pocket kan gi den ultratynne trefflaten med Inverted Cone Technology maksimal trampolineeffekt for lengre og rettere slag. En stivere konstruksjon gir også bedre lyd og følelse sammen med avansert vibrasjonsdemping. Ru hosel, uthulet 360° og en multimaterial-konstruksjon med volfram-vektning senker tyngdepunktet for økt utgangsvinkel og høy ballhastighet med penetrerende ballflukt også ved treff lavt på trefflaten. Avfaset fremkant på sålen gir bedre kontakt med bakken og eksepsjonelle balltreff.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis grafitt skaft eller venstre kølle er ønskelig.
 • Multimaterial-konstruksjon med titanhode, kullfibertopp og en flyttbar 65-gramsvekt i rustfritt stål for justering av ballbanen. Den første fairway-kølle med Twist Face teknologi, som korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn både fra tee og fairway. Speed Pocket bidrar til høyere ballhastighet, mindre spinn og mer tilgivende egenskaper. Strømlinjeformet Loft Sleeve for justering av lie og loft +/– 2 grader.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
 • TaylorMade M6 leverer eksplosiv lengde og maksimalt tilgivende egenskaper. Speed Bridge-strukturen stiver hodet opp så en gjennomgående Speed Pocket kan gi den ultratynne trefflaten med Inverted Cone Technology maksimal trampolineeffekt for lengre og rettere slag. En stivere konstruksjon gir også bedre lyd og følelse sammen med avansert vibrasjonsdemping. Ru hosel og uthulet 360° senker tyngdepunktet for økt utgangsvinkel og høy ballhastighet med penetrerende ballflukt også ved treff lavt på trefflaten.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis grafitt skaft eller venstre kølle er ønskelig.
 • Multimaterial-konstruksjon med rustfritt stål, kullfibertopp og en fast vekt lavt og langt bak for optimal plassering av tyngdepunktet og stort motstand mot vridning. Den litt høyere Twist Face-trefflaten korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn både fra tee og fairway. Forbedret Speed Pocket gir mer tilgivende egenskaper, spesielt ved treff lavt på trefflaten.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
 • Den første hybriden med Twist Face teknologi, som korrigerer hæl- og tå-treff med fokus på midten av fairway, noe som gir rettere slag og mer konsekvent lengde og spinn både fra tee og fairway. Lavt tyngdepunkt og en tynn trefflate med høy trampolineeffekt gir høy ballhastighet og mer lengde. Forbedret Speed Pocket gir mer tilgivende egenskaper, spesielt ved treff lavt på trefflaten.Kontakt oss på golfutstyr@golfbutikken.no hvis annet flex på skaftet eller annet loft er ønskelig.
 • Et sett med køller designet og konstruert for å hjelpe juniorgolfere med en grunnleggende sving gjennom optimaliserte lengder, vekter og loft. For hver kølle i settet, har grepet blitt både flex og vekt optimaliserte og gjort til passende lengder, grepene er også utviklet for å møte behovene til mindre hender, slik at man får en riktig følelse gjennom hele svingen.Dette settet inneholder: Driver, Rescue, 9-Jern, SW og Putter. 
 • Et sett med køller designet og konstruert for å hjelpe juniorgolfere med en grunnleggende sving gjennom optimaliserte lengder, vekter og loft. For hver kølle i settet, har grepet blitt både flex og vekt optimaliserte og gjort til passende lengder, grepene er også utviklet for å møte behovene til mindre hender, slik at man får en riktig følelse gjennom hele svingen.Dette settet inneholder: Driver, Fairwaywoods, Rescue, 7-Jern, 9-Jern, SW og Putter.