Høstens golfreiser til Algarvekysten & Gran Canaria!

//Høstens golfreiser til Algarvekysten & Gran Canaria!

Har du lyst til å forlenge årets golfsesong? Ikke helt klar for å sette vekk golfkøllene når høsten kommer? Lyst til å spille golf, kombinert med sol og varme?

Da anbefaler vi deg til å ta en titt på høstens golfreiseprogram. Vi har gruppereiser til solfylte Meloneras på Gran Canaria, og golfparadisene Vilamoura og Quinta Da Ria på Algarvekysten i Portugal.

Bli med til den spanske solfylte øya, Gran Canaria. Reisen inkluderer fly og 7 netter på hotellet Lopesan Costa Meloneras Corallium Spa & Casino i Meloneras. 5 greenfee på banene til Meloneras og Maspalomas. Det vil bli arrangert turneringer og en reiseleder er med på reisen.

Vilamoura sies å være Algarvekystens golfperle. Du bor 7 netter på hotellet Vila Galé Marina i den koselige havnen. Fly er inkludert i reisen. 5 greenfee på de nærliggende og noen av de beste banene til Oceanico Golf, Pinhal, Laguna og Millenium.

På Algarvekysten ligger også Robinson Club, et all-inclusive hotellet hvor du tilbringer 7 netter. 5 greenfee er inkludert på de 2 fantastiske banene rett ved hotellet, Quinta Da Cima og Quinta Da Ria. Fly og reiseleder er med på denne turen.

 

Maspalomas Golf Course Gran Canaria Golfbutikken golfbane
Av | 2018-05-03T12:01:45+00:00 6. juni 2017|