Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge for femte gang!

//Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge for femte gang!

Vi vant på World Golf Awards!

Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge!

Ola Axelssons Golfreiser vant kategorien beste golfreise arrangør i Norge 2022, av World Golf Awards som gjerne kan kalles en «Oscar» i golfsammenheng. World Golf Awards Gala Cermony ble avholdt på Rixos Premium Saadiyat Island, Abu Dhabi tirsdag 15. november.

Den niende utgaven World Golf Awards ble arrangert i Midt-Østen og viste seg å være en virkelig global samling av golf industrien, med over 50 forskjellige nasjoner tilstede.

Prisutdelingen på Rixos Premium Saadiyat Island, Abu Dhabi, markerte høydepunktet på et tre dagers event som inkluderte golf på Saadiyat Beach Golf Club, en av verdens beste golfbaner.

På gallamiddagen var det virkelig en global samling av golf industrien, over 50 forskjellige nasjoner var tilstede.

Chris Frost, administrerende direktør, World Golf Awards, sa: «Dette har vært en fantastisk triumfkveld for golfturisme her i Abu Dhabi. Vi har hatt det privilegium å anerkjenne de ledende golfbanene, hotellene, feriestedene og turoperatørene fra hele verden og min gratulasjon til hver av dem. «

Dette er femte gang Ola Axelssons Golfreiser vinner denne utmerkelsen, første gang var i 2015.

Daglig leder Mikael Löfström sier:

-«Vi er utrolig takknemlige, stolte og glade for å få denne utmerkelsen for femte gang siden 2015. Det er så klart en ekstra fin anerkjennelse å få prisen når det er våre reisekunder og partners i reiselivsbransjen som har stemt på oss. Nå har vi fem flotte pokaler, men vi har plass til flere! Så vi skal fortsette å jobbe like hardt for å kunne være en av landets beste arrangører av golfreiser.

– Tusen takk til alle som stemt på oss, partners i reisebransjen og ikke minst våre reisekunder. Dette er stort for et litet firma fra Skien!»

 

Av | 2022-11-16T09:56:10+01:00 16. november 2022|