Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge for sjette gang!

//Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge for sjette gang!

Vi vant på World Golf Awards!

Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge!

Ola Axelssons Golfreiser vant kategorien beste golfreise arrangør i Norge 2023, av World Golf Awards som gjerne kan kalles en «Oscar» i golfsammenheng. World Golf Awards Gala Cermony ble avholdt på Radisson Blu Hotel, Yas Island, Abu Dhabi mandag 23. oktober.

Den tiende utgaven World Golf Awards ble arrangert i Abu Dhabi, og viste seg å være en virkelig global samling av golf industrien, med mer enn 48 forskjellige nasjoner tilstede.

Chris Frost, administrerende direktør, World Golf Awards, sa på gallamiddagen: «Det har vært en fantastisk samling for den globale golfturismen, som markerer vårt 10-årsjubileum for å anerkjenne dyktighet innen golfturisme. Vi har hatt det privilegium å anerkjenne de ledende golfbanene, hotellene, feriestedene og turoperatørene fra hele verden og min gratulasjon til hver av dem. «

Dette er femte gang Ola Axelssons Golfreiser vinner denne utmerkelsen, første gang var i 2015.

Daglig leder Mikael Löfström sier: «Vi er utrolig stolte og glade for å få denne utmerkelsen for sjette gang. Det er en stor ære å ekstra fin anerkjennelse å få prisen når det er reisekunder og partners i reiselivsbransjen som har stemt på oss. Nå har vi seks flotte pokaler, men vi har plass til flere! Så vi skal fortsette å jobbe like hardt for å kunne være en av landets beste arrangører av golfreiser.

– Tusen hjertelig takk til alle som stemt på oss, partners i reisebransjen og ikke minst våre reisekunder. Dette er veldig gøy for et litet firma fra Skien!»

Vi gratulerer også Lofoten Links med utmerkelsen beste bane i Norge! Kragerø Resort fikk med seg to priser, Norges beste golfhotell, samt utmerkelsen årets beste golfhotell i Europa. Stort grattis!

 

Av | 2023-10-24T10:36:12+02:00 24. oktober 2023|