Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge, igjen!

//Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge, igjen!

Vi vant på World Golf Awards!

Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge!

Ola Axelssons Golfreiser vant kategorien beste golfreise arrangør i Norge 2019, av World Golf Awards som gjerne kan kalles en «Oscar» i golfsammenheng. World Golf Awards Gala Cermony ble avholdt på St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi tirsdag 29. oktober.

Den sjette utgaven World Golf Awards ble arrangert i Midt-Østen for første gang, og viste seg å være en virkelig global samling av golf industrien, med hele 48 forskjellige nasjoner tilstede.

Prisutdelingen på The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi, markerte høydepunktet av et tre dagers event som inkluderte golf på Saadiyat Beach Golf Club, en av verdens beste golfbaner.

På gallamiddagen var det virkelig en global samling av golf industrien, hele 48 forskjellige nasjoner var tilstede.

Chris Frost, administrerende direktør, World Golf Awards, sa: «Dette har vært en fantastisk triumfkveld for golfturisme her i Abu Dhabi. Vi har hatt det privilegium å anerkjenne de ledende golfbanene, hotellene, feriestedene og turoperatørene fra hele verden og min gratulasjon til hver av dem. «

Dette er fjerde gang Ola Axelssons Golfreiser vinner denne utmerkelsen, første gang var i 2015.

Daglig leder Mikael Löfström sier:

-«Vi er utrolig takknemlige, stolte og glade for å få denne utmerkelsen for fjerde gang siden 2015. Det er såklart en ekstra fin anerkjennelse å få prisen når det er våre reisekunder og partners i reiselivsbransjen som har stemt på oss. Nå har vi fire flotte pokaler, men vi har plass til flere! Så vi skal fortsette å jobbe like hardt for å kunne være en av landets beste arrangører av golfreiser.

– Tusen takk til alle som stemt på oss, partners i reisebransjen og ikke minst våre reisekunder. Dette er stort for et litet firma ifra Skien!»

 

Av | 2019-10-31T11:35:58+01:00 31. oktober 2019|