Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge!

//Ola Axelssons Golfreiser er best i Norge!

Vi vant på World Golf Awards igjen!

Ola Axelssons Golfreiser vant kategorien beste golfreise arrangør i Norge 2017, av World Golf Awards som gjerne kan kalles en «Oscar» i golfsammenheng. World Golf Awards Gala Cermony ble avholdt på La Manga Club, Spania lørdag 26. november.
Daglig leder Mikael Löfström var tilstede på La Manga Club og tok imot utmerkelsen på scenen. På galamiddagen så var det fokus på de 130 fremste nasjoner innefor golfturisme i verden, der altså Skiens firmaet også hadde en plass. Dette er andre gangen Ola Axelssons Golfreiser vinner dette priset, første gang var i 2015.
– Nominasjonen alene var en flott bekreftelse på at vi gjør noe riktig som kunder og samarbeidspartnere setter pris på, men at vi vinner i så godt selskap føles helt fantastisk.

Vi er selvsagt veldig stolte og glade for denne utmerkelsen. Dette er en fin belønning på det arbeidet som er lagt ned og som vi gjør i Ola Axelssons Golfreiser.

Vi ønsker spesielt å takke alle som stemt på oss,  partners i reisebransjen og ikke minst våre reisekunder. Utmerkelsen betyr mye for oss som selskap, vi ønsker å utvikle oss og ta flere skritt videre og våre golfreiser er en meget viktig del av dette. Vi håper selvfølgelig at denne utmerkelsen hjelper oss på veien slik at flere golfere i Norge kommer reise med oss i fremtiden.

Av | 2018-05-03T12:01:44+02:00 5. desember 2017|